lördag 5 februari 2011

Enligt konstens alla regler

skall man träna lagom...
Jag och Zera tog en liten paus för att både hon och jag skulle få upp motivationen och inte haka fast i små strunt saker. Vilket jag gärna har en tendens att göra men får jag en liten paus på 4-5 dagar ser jag sedan andra möjligheter där jag sakta kan få fram det jag vill ;) Som fria följet där hade vi hakat oss ngt och från fot position till marsch gjorde hon först ett super hopp inkl puss på matte för att sedan tränga ngt oerhört nästan så jag korsade mina egna ben,  men efter lite lurande så startade jag med höger ben och allt blev mkt bättre kan inte förklara hur men ngt är det som gör att hon inte tränger och hänger med mkt bättre säkert min kroppställning och kontakt men så kul! Och ävens svängarna har börjat fungera, det är ju självklart mkt kvar men så kul när det börjar klaffa och de flest procent blir rätt. Även inkallningen har börjat fungera hon sitter kvar med bra fokus och still och kommer i hög fart dock har vi ingången kvar att slipa på, men tack vare Maries tips angående inkallningarna att ngn håller henne och jag går iväg eller skuttar iväg och de sedan släpper henne samt att jag varvar med näring och boll eller annan attraktiv leksak har tempot kommit.
Men nu laddar vi för kursen vi skall gå för Mona Kjernholm med ett himla gott gäng, det skall bli så himla roligt dels nya ideera och inspiration samt ngt vi inte gjort tidigare och när goa vänner är med kan det ju inte bli annat än roligt!

4 kommentarer:

 1. Vila är underskattat, det bör man göra oftare, egentligen - fast jag är rädd att Qlura glömmer....... Gott att ni är på G!!

  SvaraRadera
 2. Vad kul att läsa om era framsetg. Ni är duktiga måste jag säga./jenny borg

  SvaraRadera
 3. Jenny: Tack, är nog inga direkta framsteg men vi har kul! :)

  Karin:Hi hi man vet ju inte om de glömmer ;) och det är ju sååå kul att träna! :)

  //Jenny

  SvaraRadera
 4. Härligt det är när man kommer på såna där "enkla" lösningar. Ja visst är det kul att gå på kurs med sina vänner!!

  Ha det gott // Marina

  SvaraRadera