onsdag 19 januari 2011

Okoncentrerad...

Hmmm, Zera har hamnat i ngn fas där hon är väldigt okoncentrerad och svårt för att ta in. Känns som det går in genom ena örat och ut genom det andra. Jag vet inte om det beror på att hon har löpt eller är inne i en väldigt slynglig fas... Tråkigt men vi får ta en paus därifrån och se om hon är mer sugen efter ngr dagar. Tror att hon behöver träna korta intensiva pass på ca 15-20 min 2-3 dagar i veckan ? Tror även damen behöver lite mer bestämda tillsägande (dock utan att vara hård) hon går ju som sagt lätt upp i varv och kan nog behöva hjälp med att dämpa sig och att jag är tydlig med det..

Idag tränade vi ialla fall  med Marie och Unni samt Jenny och Engla. Vi gjorde några upplet i en liite ruta. Efter att Zera kikat åt Unnis håll så gjorde hon det dock bra och kom glatt med skinnet för att kampa men inte samma glöd som vanligt. Unni var lika duktig som vanligt och lilla Engla som inte gjort upplet tidigare var så söt när hon glatt hittade sin sak :)


                                                     Zera tycker det är trååååkigt att vänta..                                                      Engla tyckte det var kul med upplet!
        

                                               

                                                     Söta Unni väntar snällt på sin tur.

                                                              Lite bus efteråt är inte dumt                                                                                                                     

1 kommentar:

  1. Så roligt ni har haft. Det var väldigt dimmigt när jag tittade ut på morgonen. Och eftersom jag är ovan vid vägen uppåt...Åker ju alltid neråt 45:an. Så blev vi kvar hemma. Tråkigt. Jag som velat träffa er. Fina bilder !

    SvaraRadera