onsdag 12 januari 2011

Han ska till förskolan

Nuuuu, äntligen är vår lille man såpass pigg att jag med gott samvete kan lämna honom på förskolan imrgn fm. Tror både jag och Robin behöver en liten paus ifrån varandra blir så fruktansvärt intensivt att gå hemma med liten sjukling som tycker att bästa platsen är på eller precis intill mamma... Så imorgon blir det en träningsvända till ridhuset på morgonen efter att jag lämnat av mina prinsar. Tror Zera kommer uppskatta detta ;-)

Igår hade vi en himmla trevlig fm med försrt vct besök sedan en mysig promenad med Marie och Unni. Jag hade garderat mig med en ängels tålamod (även om hornen fanns där..) för att promenera med hund och barn i vagn.. och det gick som en dans Zera var otroligt lugn och sansad förutom de mulningar stackars Unni åkte på... men riktigt behagligt att promenera sjuntorp runt. Blev även liten kaffe på detta sedan med massa div prat. Jag upplever att Zera under de senaste dagarna svarat bra på passivitets träningen samt kunna varva ner både hemma och vid träning utan pip och stress, får hoppas jag kan fortsätta på den vägen och ändå bibehålla aktivitets nivån. Detta lär ju visa sig imorgon vid träningen ;-) Nu väntar en mkt kylig morgon promenad, blir täcke för Zeras del och fodrad åkpåse för Robin..

6 kommentarer:

 1. Zera var jätteduktig, både inne och ute. Och vilka "bra barn" du har som kan umgås så naturligt med andra hundar.
  Tack för trevligt tjöt och fika.
  Enda dan jag är ledig nästa vecka är onsdag, ska vi göra nåt?

  SvaraRadera
 2. Tack, men tror Unni har bra inflytande vad gäller min schäfer yngling. Robin frågade efter "svarta hunden" en bra stund efter ni åkt och Rasmus tyckte det var trevlig när Unni kom upp och kikade läget ;)
  Onsdag gör jag gärna ngt! :)

  SvaraRadera
 3. Hej
  Onsdag..Har skrivit upp i boken hoppas inget kommer i vägen. Om jag får hänga på alltså.... ;)

  SvaraRadera
 4. SJÄLVKLART Veronica!! :D

  SvaraRadera
 5. Hej!
  Vad kul att du tittade in hos oss, jag har en svag aning om vem du är. Visst är det bra med tillgång till ridhus att träna i.
  Ha det gott, vi kanske ses nån gång.

  Mvh Marina

  SvaraRadera
 6. Marina: Oj vad kul, då får du säga hej om du ser mig :) Ja ridhus är inte dumt speciellt när det ligger i sjuntorp ;)

  SvaraRadera