tisdag 17 januari 2012

Glatta ytor och yviga hundar...

Då så dags att återta bloggen, även om här inte blivit skrivet  ngt i större mening kämpar vi på, kursen nere i göteborg för Mona är nu slut och vi har massor av nyttig och rolig information och ideer med oss. Vad gäller träningen har vi börjat få iordning på belöningsförväntningen, hon håller bra postition och är inte lika "uppskruvad". Då momenten i Ldk 1 sitter ganska bra och vi nog (även om jag tycker att detaljerna finns kvar att fil på) så är vi redo för start. Matte måste bara lugna sina nerver och komma tillsans, så nästa steg är faktiskt att JAG ska utsätta mig för situationer som jag blir nervös av eller upplever lite press under. Känns som det är lila viktigt att tränar på detta som kära yrvädret!


Har även börjat känna att vi inom en rimlig tid kan starta appellen, apporteringen sitter nu efter mixande och trixande framförgåendet lirar vi på och budföringen liras det på, men som sagt inom rimlig tid ... ;-)

Vad gäller Zera själv så tycker hon nog att hon är redo och färdig för allt, no pix. Just det vi har ju även gjort HD ED röntgen som visade ED 0 HD a!!! Lyckligare matte får man leta efter, äääntligen vågar vi köra på med lite kondition... Så nu finns det ju faktiskt inga som helst hinder för träningen både vad gäller fysiskt och psykiskt... Tanken är även att få in ca 2 spår och 1 uppletande i veckan då yrvädret tar upptag bra, spårar bra men går lite för mkt av spåret ibland, samt lite mer fokus på de små pinnarna :) Och med denna underbara vinter som ser till att det är möjligt att träna och spåra ute finns det ju som sagt inga hinder alls.....


                                                Liten Mia lägger ner "liten" Zera....

2 kommentarer:

  1. Du fixar en tävling utan problem. Lagom med kaffe bara ;)

    Ut och TITTA på tävlingar innan, det gör att man får en sååååån längtaan plus att man ser att alla andra också har brister.

    Kram o voff

    SvaraRadera
  2. Tack M, vi gör vårt bästa och går på lite "studiebesök"...;)

    SvaraRadera